Personvern

Personvernerklæring for Headspin

Når du er i kontakt med Headspin, gir du bedriften tilgang til opplysninger om deg. Personvernerklæringen forteller hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør det, og hva vi bruker opplysningene til.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til deg, som navn, telefonnummer og e-post. Hvordan du bruker et nettsted, kan også regnes som personopplysninger. For eksempel hva du har klikket på, nyhetsbrev du abonnerer på, og hvem du gir «likes» til.

Informasjon vi samler om deg

Informasjonskapsler (cookies) fra Google Analytics

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics for å få statistikk om hvordan besøkende navigerer og bruker sidene våre. Da får vi for eksempel vite tid på dagen, hvilke sider de besøker, og hvor lenge de bruker siden. Vi lagrer ingen personopplysninger rundt dette. Google Analytics bruker informasjonskapsler; små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin. For å sikre personvernet ditt bruker vi anonymizeIP, en funksjon som gjør at alle opplysninger som kan identifisere deg, inkludert IP-adresse, blir anonymisert. På nettvett.no kan du lese om cookies og se hvordan du administrerer dem i din egen nettleser.

Cloudflare

For å sørge for oppetid og avverge tjenestenektangrep, bruker vi Cloudflare for å filtrere vekk uønska trafikk. Cloudflare lagrer IP-adresser til potensielle angripere. Du kan lese hvordan Cloudflare behandler data deres nettsider.

Opplysninger du selv oppgir

Rekruttering / Søknad på stilling

Vi oppfordrer søkere som sender åpne søknader, om å benytte epost-adressen [email protected], da dette sikrer arbeidet med oppbevaring og sletting av personopplysninger. Generelt tar vi fortløpende vare på jobbsøknader og CV-er for vurdering så lenge søkerne er relevante for stillingene vi har.

Nyhetsbrev og arrangementer

Du kan takke ja til å motta nyhetsbrev og invitasjoner fra oss. Da trenger vi å lagre kontaktinformasjon som navn, e-post og firma. Opplysningene deles ikke med andre, og vi sletter dem om du ikke vil motta meldinger fra oss lenger. Hvis du melder deg på arrangementer, lagrer vi liste over påmeldte. Hvis du har takket ja til å få informasjon om nye arrangementer, lagres nødvendige opplysninger.

Tilbakemeldinger/brukertester

Fra tid til annen utfører vi on-line testing ved bruk av pop-up-tester eller knapper av typen «Fant du det du lette etter?». Vi ber aldri om person-opplysninger ved slike tester, så svarene dine kan ikke spores tilbake til deg.

Kontakt

Headspin er en privat bedrift, og vi driver ikke med aktiviteter som gjør at vi har behov for å lagre personopplysninger i særlig grad. Vi har derfor ikke eget personvernombud. Om du har spørsmål knyttet til Headspin og personvern, ta kontakt med daglig leder:

Njål Brekke

Tlf: +47 976 60 007
E-post: [email protected]