Webdesign og webutvikling

Skal du oppnå noe med et nettsted, må du fokusere på gode brukeropplevelser og innhold som er tilpasset brukerne. Når vi utvikler nye websider, tar vi kundene med på en prosess som tvinger dem til å tenke som sine egne brukere. Hvem er det som besøker nettsidene, hva er de på leting etter, og hvordan kan vi best hjelpe dem til å komme i mål.  Og selvsagt hvordan vi kan koble brukernes behov mot bedriftens på en slik måte at det gir gevinst for begge parter?

Godt webdesign inkluderer mange fagområder

Grafisk design, webdesign, interaksjonsdesign, webutvikling og implementering – hver av disse handler om kvalitet innen sitt område. For å lage gode webløsninger setter vi sammen team av mennesker med ulik kompetanse for å ta vare på både bredden og dybden i prosjektet.

Notatbok med tankekart over ting webdesign innebærer

Brukeren i fokus

I våre webprosjekter har vi alltid en brukerorientert tilnærming. Dette vil si at vi setter bedriftens mål og ønsker opp mot brukerens behov og finne skjæringspunktet, og kjernesider hvor disse møter hverandre. På denne måten sikrer vi at nettsiden faktisk møter brukernes behov, gir gode brukeropplevelser og tilfører din bedrift ekstra verdi i form av målbare konverteringer og oppnår de målene vi sammen definerer.

Dere bindes aldri til oss som leverandør

De fleste nettsidene vi utvikler, er i WordPress. Det betyr svært brukervennlige løsninger for deg som skal oppdatere og holde liv i siden. Vi jobber selvfølgelig med andre systemer også, avhengig av hvilke utfordringer som skal løses. Uansett er bedriften på ingen måte bundet til å bruke oss etter at websiden er lansert.

Tekst, innhold og søkemotoroptimalisering

Vi har dyktige tekstforfatter som er trent på å skrive for web. Dere kan velge å bruke oss som for eksempel rådgivere og korrekturlesere, eller vi kan skrive alt innholdet. Mange leverer stikkord og halvferdige tekster som vi skriver ferdig.

Vi lager gjerne titler, ingresser, mellomtitler, mikrotekster osv – alt som trengs for et godt resultat. Samtidig jobber vi med at teksten skal bli faglig korrekt, nyansert og interessant å lese. Godt innhold er noe av det viktigste arbeidet du kan gjøre med websiden med tanke på søkemotoroptimalisering.

Hvis du jobber med websider, er du kanskje også interessert i Innholdsanalyse på web og Apper for alle formål.

Interessert i Webdesign og webutvikling?

Ta kontakt med en av våre rådgivere innen feltet

Andreas Wivestad
Andreas Wivestad
Leder web og teknologi / rådgiver
Saira Butt
Saira Butt
Leder salg og marked / rådgiver
+47 982 38 076