Vi har arrangert vårt første frokostmøte

Av Sara Husby 10. November, 2017 Ingen kommentarer

Mer enn 35 interesserte gjester møtte opp, da Headspin inviterte til sitt aller første frokostmøte «aHead of the day: Hvordan produsere video-content med din egen mobiltelefon?». Målet er at dette frokostmøtet blir det første av mange.

Har du noen gang lurt på hvordan du kan produsere video-content med din egen mobiltelefon? Det har tydeligvis mange andre også, for da vi åpnet påmeldingen til vår første aHead of the day, tok det ikke mange timene før gjestelista var fylt opp. Tidlig onsdag 8. november åpnet vi dørene for påmeldte fra en rekke bransjer – til det som skulle vise seg å bli en aldri så liten suksess.

Faglig og velsmakende påfyll

Frokostmøtet ble innledet med frokost og kaffe, fra henholdsvis Mat fra Hagen og Jacobsen & Svart. Deretter tok vår egen Andreas Wivestad, CXO, rådgiver og filmentusiast, over. Blant spørsmålene Andreas ga gjestene svar på, var hvordan de best bruker mobilkameraet, hvordan de kan klippe og ferdigstille direkte på mobiltelefonen, hvordan de lykkes med å filme folk i forskjellige settinger samt en innføring i hvordan benytte storytelling-grep.

Andreas, som har bakgrunn som fjernsynsregissør, blant annet i NRK, viste publikum – steg for steg – hvordan de kunne gå frem for å få best mulig videoresultat. Håpet er at gjestene, etter å ha hørt og sett foredraget, skal kunne produsere mobilvideoer med et akseptabelt nivå – både for intern kommunikasjon og for ekstern corporate-kommunikasjon.

Last ned Andreas sin presentasjon her (PDF, 5 MB)

Nytt frokostmøte allerede i desember

Ut fra responsen vi har fått i dag (og den overraskende lange ventelisten), tror vi absolutt at dette er noe flere kan dra nytte av. Allerede i desember arrangerer vi et nytt frokostmøte – da forteller kreativ leder Matteo og tekstforfatter Pia Lise hvordan du lager en «kick-ass presentasjon» – med gode slides som får frem poenget ditt.

Interessert? Her finner du info og link til påmelding.

Vi vil også vurdere å sette opp Andreas’ presentasjon som et nytt frokostmøte, slik at dere som ikke fikk plass denne gangen, får en ny mulighet. Og du, om du/dere er interessert i å lære mer om videoproduksjon med mobilen, skreddersyr vi gjerne et opplegg for dere – enten her hos oss, eller hos dere. Ta kontakt med Andreas på 959 40 434 / andreas@headspin.noså finner vi en løsning!Sara Husby

Skrevet av Sara Husby

Tekstforfatter /

+47 922 60 844