Møt Stein, vår fantastiske illustratør!

Av 10. May, 2016 Ingen kommentarer

Navn: Stein Likvern
Tittel: Illustratør
Tre favoritt-ting: 
Kjæresten, hunden og min Wacom Cintiq Companion2, så er livet mitt komplett

Screen Shot 2016-04-07 at 10.23.43

Hvilke jobber er du mest stolt av å ha vært med på, og hvorfor?

I det siste må det være «Hvem ser meg» for Aldring & Helse. Noe av det fineste vi har laget så langt. Veldig artig at vi får anerkjennelse for den også! Danske Bank – MissionPossible var morsom å være med på fordi det ble lagt mye vekt på selve illustrasjonene, og det blir jo alltids satt pris på av en illustratør. En «oldie, but goodie» for meg er også «Masterplan for Trondheim Bycampus» fordi det var en av de jobbene hvor jeg følte selv at jeg var ute på dypt vann i forhold til mine egne evner som illustratør. Jeg endte opp med å lære en hel del om meg selv i den prosessen. 

Aldring&Helse_Konsepter_Jente_utenbakgrunn

Hvordan er drømmekunden?

Drømmekunden har et sterkt ønske om å si noe, og har full tiltro til at vi kan finne den beste måten å si det på i samarbeid med kunden. Kunden forstår arbeidsprosessen og kan komme med relevante tilbakemeldinger som bedrer sluttproduktet. Kunden forstår at kvalitet koster tid, og er villig til å gi oss akkurat den tiden vi trenger for å komme frem til den ultimate løsningen.  

Hva inspirerer deg?

Jeg finner inspirasjon overalt, alt fra bøker, filmer og alskens populærkultur, til små tilsynelatende uviktige hendelser under gåturen hjem etter jobb. Personer som er dyktige og brenner for faget sitt, (uavhengig av hva det måtte være) er alltid uendelig inspirerende.

Screen Shot 2016-04-07 at 09.23.47

Hvem er den beste illustratøren ever?

Det er to illustratører, som med sitt arbeid, har fått meg til å stikke fingeren i jorda på ulike tidspunkt i livet og virkelig fått meg til å tenke: «Jeg er faen ikke god nok, jeg må skjerpe meg, jeg må jobbe hardere å bli bedre». Det er Mike Mignola og Chris Ware, som begge har brorparten av sine arbeider innenfor tegneserier og grafiske noveller. Uten de hadde jeg ikke vært der jeg er i dag. 

Chris_Ware

Hvilke prosjekter jobber du med nå?

Akkurat nå går det mest tid til SINTEF og ny e-bok til Amfelia&Oskar for Amfi. 

Sjekk ut mer av Steins arbeid på Behance!

Screen Shot 2016-04-07 at 10.19.43