Møt Anne – vår estetiske altmuligkvinne

Av Sara Husby 25. April, 2018 Ingen kommentarer

Det er lite prosjektutvikler Anne ikke har jobbet med. Multitalentet har nemlig vært innom alt fra journalistikk og reklame til musikk og tv-produksjon. Ja, og så har hun vært manusassistent i Hotel Cæsar, da.

Navn: Anne Lie-Hetland
Rolle: Prosjektutvikler
Tre favoritting: Katten Kompis, strikking og telefonen
Hvilke prosjekter er du mest stolt av å ha deltatt på, og hvorfor?

Da må jeg nesten trekke frem Lysgården, et stort prosjekt for til sammen tre kunder – Kjeldsberg, Siemens og Veidekke. Jobben var et samarbeid mellom oss, Bennett og Helmet, hvor vi i fellesskap lagde en film om Lysgården på Sluppen – verdens mest moderne kontorbygg.

Når bygget står ferdig i 2019, blir det det første av sitt slag. Blant annet vil bygget, basert på hvem som sjekker inn, vite hvilken luftkvalitet det skal sørge for og hva de ansatte ønsker til lunsj – for å nevne noe.

Jeg bidro på manussiden, hadde regi og holdt i stor grad i prosjektet fra Headspin sin side. Utrolig gøy! Kundene ble veldig fornøyde, noe som blant annet ble tydelig da vi hadde premierevisning hos Austmann. Der ble det stående applaus, og det er jo veldig stas!

Ellers jobber jeg en del med VR, som jeg virkelig brenner for.

Hvordan er drømmekunden?
Jeg liker definitivt best å være med fra starten av i et prosjekt. Om jeg i tillegg får være med på den kreative prosessen, trives jeg veldig godt. Drømmekunden er en jeg har god dialog med, og de beste prosessene er de hvor begge parter har respekt for hverandres kompetanseområder. Om kunden i tillegg er nysgjerrig og interessert, kan det kalles en drømmekunde. Jeg setter pris på en naturlig dialog, og er alltid åpen for konstruktive tilbakemeldinger fra kunden – det er tross alt de som er ekspertene.

Hva og hvem inspirerer deg?
Folk som tør å drive for seg selv! Enten det er noen som starter selskap, noen som driver med kunst og kultur … hva som helst! Generelt kan jeg vel si at jeg inspireres av mennesker som brenner såpass mye for det de gjør, at de ikke lar økonomi og potensielle hinder komme i veien for det de ønsker å jobbe med. At det finnes slike folk er inspirerende å tenke på.

Jeg lager jo mye rart selv, som jeg samler på bloggen FYI:DIY. Det medfører selvsagt en del googling, og resultatene inspirerer meg ofte.

Hvilke prosjekter jobber du med nå?
Det skjer mye spennende for tiden, og vi har mange nye kunder. Og så skjer det jo veldig mye på huset, i og med at Headspin Productions og Headspin Advertising fusjonerer. Med min bakgrunn fra reklamebransjen, synes jeg at denne fusjonen er ekstra spennende. Nå håper jeg på masse nye utfordringer.Sara Husby

Skrevet av Sara Husby

Tekstforfatter /

+47 922 60 844