Et lite håndverksbakeri med stor personlighet

Da Lars Lian, mannen som må kunne sies å være en trøndersk institusjon når det kommer til sweetness, skulle åpne sitt nye serveringssted på City Lade, var Headspin så heldige å få være med på reisen. Resultatet: Snurr – et lite håndverksbakeri med stor personlighet.

På Snurr skal det alltid være behagelig å stikke innom – enten du har planlagt det lenge, er på vei et sted, eller bare trenger en pause i shoppinga. For hva hadde vel livet vært uten opplevelser? Gode minner, som vi skaper – sammen. Gjerne over en snurr, på en snurr eller når dagen rett og slett har gått litt på snurr og tvers.

Det var utgangspunktet, og det er også blitt resultatet – et sted å være sammen, midt i hverdagen (og festen!). Og du, om du fortsatt ikke har smakt Trondheims beste bakst … Ta deg en snurr!

Vi har utviklet en myk, leken og omgjengelig visuell identitet, som består av en typografisk logo og et symbol inspirert av hveteflak. Samtlige farger er i «bakst-nyanser», typografisettet er stort, sprøtt og morsomt, og illustrasjonstilen byr på plenty særpreg og personlighet.

Andre jobber