Om oss

Slik tenker vi

Vi tror på kompromissløshet. Heve lista hver gang. Stadig utforske og utfordre. Det skaper kommunikasjon som treffer.

Fryktløs

Nerdenes entusiasme for fagene sine er vår største verdi. Viljen til alltid å lære mer, utfordre det ukjente. Det er det som gir oss prisvinnende håndverk.

Bevegende

Det er gjennom historiefortelling vi påvirker. Ambisiøse idéer og tydelige konsepter, som skaper det uventede, engasjerende, bevegende.

Målbevisst

Utgangspunktet vårt er alltid innsikt. Grundig og analyserende kartlegging. Det gjør oss i stand til å se det større bildet, forenkle, jobbe strategisk og treffsikkert med kanal og teknologi.
Til forskjell fra mange andre kommunikasjonsbyrå har vi en annerledes, men presis miks av fagdisipliner. Tilpasset produksjon av kommunikasjon på dagens premisser.

Headspin Communication består av søsterselskapene Headspin Productions og Headspin Advertising. Til sammen tilbyr vi fullservice kommunikasjonstjenester, med spesialisert kompetanse innenfor kommunikasjons- og markedsstrategi, historiefortelling og konseptutvikling, film- og animasjonsproduksjon, systemutvikling, nettsider og webdesign, logo og grafisk profil, digital markedsføring og sosiale medier.

 

 

Headspin Communication AS

Post/besøksadresse:
Headspin Communication AS
Nedre Bakklandet 58C
7014 TRONDHEIM
Org.nr: 913 893 476

Headspin Advertising AS


firmapost@headspinadvertising.no

+47 938 62 000

Org.nr: 929 621 239


Faktura:
faktura@headspinadvertising.no

 

 

Headspin Productions AS


firmapost@headspinproductions.no

+47 970 12 740

Org.nr: 987 741 228


Faktura:

faktura@headspinproductions.no