Møt Hege, vår fierce front-end utvikler

Av 7. June, 2016 Ingen kommentarer

Navn: Hege Røkenes
Tittel: Front-end utvikler
Tre favoritt-ting: Havet, sjokolade og nye eventyr

13407675_10156979766875282_1397905483_n
 

 

 

Hvilke jobber er du mest stolt av og hvorfor?

Like før jul 2015 lanserte vi en jubileumsside for Gassnovas Climit-program.  Gjennom Climit-programmet støtter Gassnova forskningsprosjekter for fangst, transport og lagring av CO2, og gjennom nettsiden vi laget skulle vi presentere hvilke prosjekter de har bidratt til de siste 10 årene, og viktigheten av dette.

På dette prosjektet fikk vi virkelig brukt store deler av vår kompetanse, innen storytelling, design og det tekniske komplettert av 3D-illustrasjoner og video. Vi fikk muligheten å jobbe slik vi ønsker, med grundig forarbeid, innhold og story. Vi hadde en bra iterativ produksjonsprosess og et veldig tett samarbeid med hele teamet – så nært man kan komme en LEAN prosess i vår bransje. Noe som gjorde at hver enkelt i teamet fikk mulighet til å drive prosjektet framover og bidra med sine ideer og løsninger, da alle var innforstått med hvilken retning vi skulle i.

 Det at vi hadde jobbet godt med innholdet i starten gjorde at jeg kunne bidra med min tekniske kompetanse og komme med ideer og forslag til hvordan innholdet best kan presenteres og hvilke muligheter som finnes. Det blir enklere og ta riktige valg med tanke på teknisk plattform og løsning når man vet hva som skal lages og hva innholdet kommer til å kreve.

Kampanjenettstedet vist på tablet

kampanjenettsted på mobil

Hvordan er drømmekunden?

Drømmekunden er en som har tiltro til vår kompetanse på våre leveranseområder, men som jobber sammen med oss og utfyller oss på domenekunnskapen innenfor deres bransje som gir oss best mulighet til å gjøre en god jobb. I de tilfellene hvor vi får kombinert flere av våre kompetanseområder blir leveransene desidert best. Drømmekunden tør også å gøtse litt, være litt annerledes enn konkurrentene.

Hva inspirerer deg i det daglige?

Flinke, engasjerte og løsningsorienterte folk.

Hvilke prosjekter jobber du med akkurat nå?

Hjerteplanen til E.C. Dahls Eiendom og Reitan som nylig ble lansert, og de nye nettsidene til Cybernetica. To forholdsvis store og spennende prosjekter, med helt ulike mål og målgrupper.