Møt Malin, prosjektleder og markedsfører med stålkontroll

Av 2. September, 2016 Ingen kommentarer

Navn: Malin Christine Karlsen
Tittel: Prosjektleder
Nevn tre favoritting: Ungene mine, crisp høstluft, post-its!

Hvilke prosjekter er du mest stolt av å ha jobbet på, og hvorfor?

Leveransen vi gjorde for Shell International, fordi den var litt banebrytende i Headspin-historien på flere måter. Jeg gjorde meg mange verdifulle erfaringer på den. Masterplanen for Trondheim kommune var et glitrende eksempel på en kunde som hadde full tillit til oss, som gjennom en god prosess endte med et sluttprodukt som ikke ligner på noe annet. I tillegg har jeg lyst å trekke frem de digitale årsrapportene vi har levert for Det norske, hvor vi har jobba på lag med kunden, og attpåtil fått anerkjennelse i form av Farmand-pris for sluttresultatet flere ganger.

detnorske-rapport

Hvordan er drømmekunden?

Drømmekunden har en tydelig oppfatning av hva de ønsker å oppnå med det vi leverer for dem – og så finner vi ut av resten sammen. De betrakter prosjektene hos oss som et samarbeid mer enn en bestilling, stoler på våre vurderinger og er åpne for forslag utenfor boksen. De byr litt på seg selv, gir relevant input fra sitt ståsted, og leser fremdriftsplanen 🙂

Hva inspirerer deg?

Hver eneste dag får jeg oppleve ikke bare kolleger som er grenseløst dyktige og kreative, men også kunder som er eksperter på sine felt, produkter og markeder, og det er svært givende og motiverende.

IMG_3168[1]

Hva er favorittfilmen/boken/reklamen/serien din?

Det kommer veldig an på humøret. Men serien om Joona Linna av Lars Kepler er for meg uovertruffen krim. Masterchef Australia er en all-time tv-favoritt. Og jada, jeg er en av de noen-og-tredveåringene som ser på Skam som alle i den egentlige målgruppa blir flaue over.

Hvilke prosjekter jobber du med nå?

Jeg kom tilbake fra mammaperm i vår og det tar litt tid å komme tilbake i fart igjen, men før ferien leverte vi en veldig fin HMS-film for Teekay. Nå er vi i gang med en animasjonsfilm for Universitetssykehuset Nord-Norge og jeg er også involvert i kommende VR-prosjekter hos oss. Masse spennende på gang, det er veldig deilig å være tilbake!