Møt Ine-Charlotte – AD talent og ølelsker

Av 2. December, 2016 Ingen kommentarer

Ine-Charlotte begynte som pioneer hos oss etter å ha studert grafisk design på Høyskolen Kristiania Trondheim. Etter å ha levert over all forventning som pioneer, tilbudte vi henne fast stilling som AD-assistent. Snart må vi dessverre gi slipp på henne (vi håper hun kommer tilbake) da hun er 1 av 25 utvalgte som  har fått plass på Copenhagen Institute of Interaction Design (CIID). Studentene som får plass på CIID er håndplukket og nøye vurdert, vi er derfor ekstremt stolt av Ine-Charlotte som passerte det trange nåløyet.  Hun har imponert oss alle med måten hun har håndtert oppgaver på og Ine-Charlottes designs kommer vi garantert til å se mer av framover!

Navn: Ine-Charlotte Lothe Asakskogen
Rolle: AD-assistent i Headspin Productions
Tre favoritting: Med godt øl, penn og papir, og et engangskamera tilgjengelig så skal jeg si meg godt fornøyd.

Hvilke prosjekter er du mest stolt av å ha deltatt på, og hvorfor?

Det må bli Demensomsorg på gård som er et forskningsprosjekt som undersøker aktivitetstilbud på gård for personer med demens og tilbudets effekt. Det var det første prosjektet jeg var med på fra start til slutt, og fikk selv være med på å utforme profilen. Også føles det ekstra fint når prosjektet er viktig og har et godt formål.

screen-shot-2016-11-29-at-16-51-04

Hvordan er drømmekunden?

Drømmekunden er en kunde som selv er engasjert, og er åpen for nye inputs. I tillegg til at han eller hun har tiltro til meg som designer og resten av teamet, og hvor man sammen med kunden har god dialog gjennom hele prosjektet.

Hva inspirerer deg?

Det er vanskelig å skulle si kortfattet hva som inspirerer meg. Det er alt mulig; filmer, gateliv, fotografier, naturen, musikk, og skriblerier på toalettdører. Inntrykk man får i løpet av en helt vanlig hverdag, når man tar seg tid til å legge merke til de.

Noe jeg blir veldig inspirert av er mennesker som genuint brenner for faget sitt, og som ubevisst gir fra seg en glød når de snakker om det de kan best.

Hva er favorittfilmen din?

Umulig å skulle velge ut en favoritt. Men jeg er generelt veldig glad i filmer som etterlater sterke inntrykk, filmer som setter meg i tenkemodus. Skal jeg velge èn film så blir det ”Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain”, både fordi jeg har sett den x antall ganger og fordi det var nok den første filmen hvor jeg virkelig ble bevisst på bruken av virkemidler. Ekstra stort pluss for at musikken er magisk.

Hvilke prosjekter jobber du med nå?

Akkurat nå jobber jeg med ferdigstilling av nytt profilmateriale til Cybernetica.