Design av etiketter til smaken av Røros

Hvordan ser du forskjell på vann? Og hva er det som får deg til å stole på at maten virkelig er både kortreist og av ypperste kvalitet? Terroir Røros er en kvalitetsbetegnelse som bare kan brukes på produkter fra Røros-området – vi har utviklet design for flere av produktene deres som formidler akkurat dette.

Terroir Røros Bærdrikker

Fargepaletten er hentet fra naturen selv

Etiketter til Tyttebær-, Blåbær- og Bjørkedrikk vises godt i butikken, men uten å ta fokus bort fra innholdet. Vi har valgt å bruke enkle, rene designelementer som lar innholdet stå på egne bein.

Hele området Terroir Røros får bær fra, er godkjent som økologisk. Det er ren natur, og det har vi også tatt med oss videre i design av etiketter til de ulike produktene.

Terroir Røros – Med smak av verdens arv

Brosjyre Terroir Røros
Brosjyre Terroir Røros
Brosjyre Terroir Røros
Brosjyre Terroir Røros
Brosjyre Terroir Røros

Vann til vin

Vannet fra Terroir Røros er ekstremt rent, derfor er det ekstra godt egnet til gode matopplevelser.

Vi valgte å gi vannet et navn – Vann til vin – og vi ga flaskene en enkel og elegant design. Navnet understreker kvaliteten, og flaskene egner seg ekstra godt for plassering på et pyntet bord.

 

vann til vil terroir røros

Du ser at det er Terroir Røros

Design er viktig for å finne gode og riktige varer i butikken. Vann, bærdrikker, syltetøy og geleer – alle har design som viser at de hører til rekken av kvalitetsprodukter som har rett til å kalle seg Terroir Røros.
(Form til fjells står bak utvikling av logo og grafisk profil for Terroir Røros)

Andre jobber