Er du vår nye designer?

For å passe sammen med oss – 35 flinke og forskjellige folk – må du være kreativ og inspirerende, samtidig som du har et brennende ønske om å utvikle sterke merkevarer. Vi leter etter deg som har hode for digitale designløsninger, kontroll på digitale flater og som evner å formidle og begrunne idé og visuell retning.

Du må kunne sette deg inn i kundenes strategi, tjenester og produkter, og du er interessert i fremtidens kommunikasjonsflater.

I tillegg til å designe fantastisk fine ting, kommer du til å jobbe med idé- og konseptutvikling, interaksjonsdesign og pitching – og helt sikkert masse annet spennende.

Vi tør påstå at vi er et veldig bra sted å jobbe, og er det du som er vår nye designer, kan du forvente deg mange high fives fra kollegaer som heier på hverandre, samt muligheten til å jobbe i tverrfaglige team med variert bakgrunn og lidenskap for å lage kommunikasjon som funker.

Vi tilbyr: 

  • En hverdag hvor du jobber med spennende lokale, nasjonale og internasjonale kunder
  • En sosial arbeidsplass
  • Mulighet til å påvirke byråets retning fremover
  • Tverrfaglig jobbing, innsikt i mange ulike bransjer

Om Headspin:

Vi tilbyr fullservice kommunikasjonstjenester, med spesialisert kompetanse innenfor kommunikasjonsstrategi, historiefortelling, konseptutvikling, film- og animasjon, systemutvikling, nettsider og webdesign, logo og grafisk profil, digital markedsføring, innholdsmarkedsføring og sosiale medier. Vi skiller oss fra mange andre kommunikasjonsbyråer ved at vi har en annerledes, men presis miks av fagdisipliner.

Send søknad innen fredag 14. september til morten@headspin.no. Lurer du på noe, kan du ringe vår byråleder Morten Fiskvik på telefon 932 62 500.